På optagelse

“Min gamle mor, som bor ved vandet og laver den bedste spaghetti med muslinger, vil aldrig lægge mærke til om dine solbriller ikke er de rigtige!”, siger kameramanden fra den italienske tv-kanal RAI 1.

Byens naturguide og yogalærer har lokket os med på optagelse til et fjernsynsprogram om snesko og yoga. Hun vil skifte sine bybriller ud med sportsbriller midt i optagelserne og det går bare ikke. Vi tager 3 forskellige scener om flere gange og får udtrykkeligt besked på at alt skal være som i de foregående optagelser; rækkefølge, hår, briller og andre løsdele.

img_8641

Klokken er 10 og vi har været igang en time. Jeg har kolde fødder og søger hen i sollyset mellem træerne. Italienerne var overraskende præcise til at møde op til aftalt tid og er faktisk også rimeligt effektive med optagelserne. Ikke så meget snak.

Vi slutter efter 2 timers intensivt arbejde med at gå de samme ti meter frem og tilbage efterfulgt af to yogapositioner som tager sig pænt ud; træet og krigeren og så et par løbeture med vores store snesko op og nedad en bakke dækket af 20 cm uberørt sne – i hvert fald første gang vi løber ned.

img_8617

Jep, alpeflækken bliver nogle gange genopdaget af folk udefra og så må vi hellere stille pænt op og lave god reklame.

Det er selvfølgelig dejligt at have pisterne for sig selv, være foruden kø hos købmanden, ikke behøve at bestille bord på pizzeriaet eller at indånde bilos på vej nedad hovedgaden, men i sidste ende lever vi alle godt af de turister, der finder frem til vores lille paradis.

Og så håber vi ikke, at nogen lægger mærke til guidens uprofessionelle solbriller 🙂

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s